Acasa       Despre noi       Servicii       Editura Ex Ponto       Portofoliu clienti       Contact     

Director General: Leonard Vizireanu
Director Editura: Ovidiu Dunareanu
Director economic: Alina Gianina Radu

Adresa: Aleea prof. Murgoci nr.1, cod 900132, Constanta, Jud. Constanta
Tel./Fax: 0241.58.05.27; 58.56.27
E-mail: office[at]infconsa.ro; exponto[at]infconsa.roSocietatea INFCON S.A. Constanta a fost infiintata in anul 1991, facandu-se repede cunoscuta ca una dintre cele mai importante firme dobrogene avand ca obiect de activitate producerea de tiparituri. Adaptandu-se din mers la cerintele pe zi ce trece mai complexe si mai exigente ale economiei de piata, punand un accent deosebit pe calitatea produselor si pe respectarea cu strictete a prevederilor si termenelor contractuale de executie, firma a reusit an de an sa-si mareasca numarul clientilor.

Dupa trei ani de ascensiune continua, beneficiind de utilaje si echipamente moderne, de un colectiv tanar si ambitios, cu o foarte buna pregatire profesionala, activitatea INFCON S.A. Constanta se diversifica si ia amploare. Pe langa numeroasele produse tipografice realizate la inalte standarde calitative (reviste, cataloage, brosuri, calendare, mape, fluturasi, afise, pliante, agende, foi cu antet, invitatii, felicitari, tipizate, tipizate autocopiative, etichete, etichete autoadezive, meniuri pentru restaurante, stegulete, ecusoane, o gama foarte diversa de formulare etc.), se trece la productia de carte, cursuri universitare si manuale prin infiintarea in toamna anului 1995 a Editurii EX PONTO. Aceasta se remarca inca din primii ani de activitate printr-un coerent si valoros program editorial, care ii aduce numeroase si prestigioase premii nationale, precum si o rapida recunoastere pe plan regional, national si international.

Dinamismul tinerei echipe de specialisti care asigura functionarea fara sincope a tuturor compartimentelor productive, dotarea tehnica performanta, preocuparea constanta de a tine pasul cu progresul tehnologic si managerial in domeniu, sunt tot atatea atuuri care determina calitatea deosebita a produselor Societatii Comerciale INFCON S.A. Constanta. De altfel, inca din noiembrie 2004, a fost implementat Sistemul de Management al Calitatii care indeplineste conditiile SR EN ISO 9001:2001.

Din decembrie 2003 a fost lansata pe piata publicatia culturala si literara "EX PONTO - text/imagine/metatext", apreciata unanim de catre scriitorii, oamenii de cultura si arta, istoricii, arheologii si filologii carora le este adresata. Faptul ca Ministerul de Externe al Romaniei a difuzat revista pe intregul mapamond, aprecierile de care s-a bucurat fiecare numar in presa culturala si literara nationala, vorbesc de la sine despre valoarea densului si elegantului trimestrial constantean.

Suntem convinsi ca apeland la INFCON S.A. Constanta, veti fi satisfacuti pe deplin de calitatea si promptitudinea serviciilor noastre, veti gasi in compania noastra un ideal partener de afaceri!